پایگاه مجلات تخصصی علوم اسلامی و علوم انسانی نور در سال 1384به همت مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی/ معاونت شبکه اطلاعرسانی نور، به منظور تسهیل و ترویج امر پژوهش و با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی گسترده از مجلات حوزه علوم اسلامی و انسانی، پایهریزی گردید.این پایگاه با در برداشتن هزاران شماره مجله در صدها عنوان از مجلات کهن تا امروز، به گنجینه ای گرانبها و بستری مناسب برای پژوهش تبدیل گردیده است. این پایگاه علاوه بر عرضه و امکان ذخیرهسازی مجلات به صورت تماممتن و تمامتصویر Full Text & Full Image ، قابلیتهایی چون: جستجو، نقد، برگزیدن و مدیریت مقالات و نیز اطلاعات مربوط به صاحبان آثار را در اختیار کاربر قرار می دهد.
صفحه نخست پایگاه:
در یک تقسیم بندی کلی می توان گفت: صفحه نخست پایگاه از قسمت هایی چون: کلیدهای اجرایی برنامه، تازه های مجلات، مقالات، اخبار، مناسبت ها و بنرهای تبلیغاتی تشکیل شده است.در یک نگاه کلی می توان امکانات و قابلیت های پایگاه را در موارد ذیل برشمرد:
الف) امکان دسترسی به مقالات از طریق نمایش، جستجو و صاحبان آثار؛ با توجه به پیوند خاصی که بین سه گزینه یادشده وجود دارد، دسترسی به مقالات به وسیله هر یک از آن ها ممکن می باشد.
ب) نمایش مجلات به صورت الفبایی و موضوعی؛ کاربر می تواند بسته به نیاز خود، با انتخاب حرف مورد نظر، مجلات آن دسته و در نهایت مقالات آن را مشاهده نماید و یا از طریق انتخاب موضوع مورد مطالعه، مجلات زیرگروه آن را فهرست نموده و با گزینش مجله مورد نظر، به مقاله دلخواه دسترسی پیدا کند.
ج) نمایش مقالات و نیز امکان ذخیره سازی آن به صورت تمام متن و تمام تصویر (Full Text Full Image؛ از ویژگی های منحصر به فرد این پایگاه، تمام متن و تمام تصویر بودن مجله است؛ به این معنا که تمام صفحات مجله از روی جلد تا انتهای آن، اسکن شده در نتیجه شکل واقعی مجله در معرض دید کاربر قرار می گیرد که این امر علاوه بر این که پشتوانه ای برای محتوای آن Text می باشد، شوق بیشتری را برای پژوهشگر ایجاد می نماید.
د) امکان جستجو به دو روش ساده و پیشرفته؛
ه( امکان نگارش نقد مقالات و مشاهده نقد دیگران.
و) برگزیدن مقالات و مدیریت آن؛ به این معنا که کاربر می تواند مقالات دلخواه را موضوع بندی کرده و در قفسه مقالات قرار دهد.
ExPort یا بایگانی نشانی مقاله در سیستم و یا ارسال آن برای دوستان از طریق پست الکترونیکی و نیز ImPort یا اضافه نمودن نشانی مقالات خارج از پایگاه به این قفسه، ممکن می باشد.
ز) بانک اطلاعات صاحبان آثار؛ در این بخش، نام پدیدآورندگان به ترتیب حروف الفبایی به همراه تعداد و موضوعات مقالات هر یک از آنان و نیز امکان مشاهده آن در دسترس کاربر قرار می گیرد.
موضوع بندی مجلات تخصصی نور:
پایگاه مجلات تخصصی نور با دارا بودن حجم محتوای الکترونیکی بالغ بر 875 عنوان مجله، 45119 شماره مجله و 767480 عنوان مقاله کوشیده است با موضوع بندی مجلات در قالب عناوینی چون قرآن و حدیث، فلسفه، کلام و عرفان، فقه، اصول و حقوق، کتابداری و اطلاع رسانی، روان شناسی، اقتصاد، فرهنگ و هنر، مدیریت، حقوق، علوم سیاسی و ... ضمن دسته بندی معنایی مجلات، دسترسی به محتوای ارزشمند آنها را نیز به گونه ای متناسب فراهم آورد.
ورود به سیستم
ارسال پیغام
نکته : شماره ثبت, شماره رکورد و یا هر داده ورودی که باعث بروز خطا شده است را در متن بازخورد ارسال نمایید.